Gervaise Kiphardt
Ik heb het als zeer prettig ervaren dat je elke dag even bij Ingrid (en mij) aan bent gekomen.Lees verder

Bij een overlijden

Wat doet Erik Korte voor u?

Wanneer u een overlijden meldt, komt  Erik Korte zo snel mogelijk bij u. Als iemand thuis overlijdt, zal Erik (of een andere collega) direct de benodigde zorg verlenen en de belangrijkste zaken regelen. Zo kan de overledene - afhankelijk van de wensen – thuis worden verzorgd, in het tehuis waar de overledene verbleef, in Uitvaarthuis Twente, een ander uitvaartcentrum of in het mortuarium.

Het bespreken en regelen van de uitvaart kan op het door u gewenste adres: bij u thuis, in de woning van de overledene of op een andere door u te kiezen locatie. Als de uitvaart binnen Twente plaats vindt, kunt u een beroep op Erik Korte Uitvaartverzorging doen. Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart wordt u begeleid. Dagelijks komt een medewerker bij u thuis om vragen te beantwoorden of mogelijkheden te bespreken. Na de uitvaart kan Erik Korte voor u het grafmonument en de dankbetuigingen verzorgen.

Goed geregeld!

Erik Korte kan u veel werk en zorg uit handen nemen. Hij doet de aangifte van het overlijden bij het gemeentehuis, reserveert het crematorium of de begraafplaats, regelt indien gewenst sprekers en muziek, bloemen, advertenties en zorgt voor een eventuele koffietafel. Ook kan hij u helpen bij het opstellen van de tekst voor de rouwkaart en advertenties. Wanneer er sprake is van een uitvaartverzekering of levensverzekering regelt Erik dat de polis wordt uitbetaald. Hier vindt u omschreven wat er precies onder onze dienstverlening valt.  Maar als u wilt, kunt u ook veel zelf doen. U bepaalt zelf wat uw rol is en wat u liever aan Erik Korte Uitvaartverzorging wilt overlaten. Erik draagt mogelijkheden aan maar stimuleert tevens uw eigen inbreng en zorgt ervoor dat uw persoonlijke wensen en ideeën goed worden uitgewerkt.