Henk Fikkert, kinderen en kleinkinderen
De rust en integriteit van jouw optreden en de ruimte die je mensen gunt zijn hartverwarmend.Lees verder

Reacties van nabestaanden

Als Erik Korte Uitvaartverzorging in uw familie een uitvaart heeft geregeld, zouden wij het op prijs stellen als u hier uw reactie zou willen geven.

Alvast hartelijk dank.

Reacties

Bij deze wens ik je veel succes met je 'nieuwe' onderneming.

Ik hoop dat de jaren van voorbereiding zijn vruchten zullen afwerpen.

Wat ik tot nu toe zie en hoor maakt mij hoopvol gestemd dat er in de toekomst meer persoonlijke aandacht en respect is voor de nabestaanden en overledene.

Onze maatschappij legt helaas veel te veel belang aan economische waarden welke juist bij een uitvaart onderneming uitermate storend kunnen uitwerken.

Laat je niet door deze valkuil uit het veld slaan.

De postbode.

Wij hebben helaas al enkele keren een beroep op Erik moeten doen, hij heeft ons echt geweldig met raad en daad bijgestaan, dat geeft ons tot op de dag van vandaag een goed gevoel.
Erik wij vergeten je echt niet, nogmaals bedankt voor alles.
Wij wensen jou veel succes.

Groetjes Wim en Marion Meuleman

Een hele goede website. Vooral de mogelijkheden en de persoonlijke aandacht is echt van deze tijd. Fantastisch dat er nu aandacht aan wordt besteed. We staan dus helemaal achter je. Heel veel succes met je nieuwe onderneming.

Groet van Frans en Hetty

Enige jaren geleden zijn onze beide ouders overleden. 9 maanden na elkaar, dat was dus best een heftige tijd. Erik heeft ons toen met raad en daad bijgestaan. Wat wij als bijzonder prettig hebben ervaren.

Toen mijn schoonmoeder 2 jaar geleden overleed, twijfelden mijn man en ik dan ook geen moment, wij wilden Erik om ons terzijde te staan. En daar hebben wij geen minuut spijt van gehad. Alles werd naar onze wens geregeld. Geen opdringerig gedoe, maar zonodig aanwezig.

Erik nog bedankt voor alles.
Hopelijk ga je nog vele mensen een goed gevoel bezorgen.

Pagina's