Wim en Marion Meuleman
Je hebt ons echt geweldig met raad en daad bijgestaan. Dat geeft ons tot op de dag van vandaag een goed gevoel.Lees verder

Reacties van nabestaanden

Als Erik Korte Uitvaartverzorging in uw familie een uitvaart heeft geregeld, zouden wij het op prijs stellen als u hier uw reactie zou willen geven.

Alvast hartelijk dank.

Reacties

Beste Erik, bedankt voor je goede begeleiding bij het afscheid van onze moeder. Wij hebben zoveel mogelijk zelf gedaan en we zijn erg blij dat we het zo gedaan hebben. Jij hebt ons daarin gestimuleerd. Daar waar wij twijfels of vragen hadden, leidde jij ons in de juiste richting. Ook op de dag van het definitieve afscheid was er een geweldige betrokkenheid en goede zorg. Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor. Leon en familie

Op 6 oktober 2008 is mijn man gecremeerd. De gehele uitvaart is door Erik geregeld.
Wij, ons gezin, zijn bijzonder te spreken over de manier waarop alles ging. De gehele uitvaart werd op een ontspannen, rustige en warme manier geregeld. Wij konden veel zelf doen, op onze manier en er werden ook ideeen aangedragen door Erik. Wij kijken, ondanks de zeer verdrietige periode, met een bijzonder goed gevoel op deze week terug.
Klasse, de manier waarop Erik en zijn team naast je staan.

Beste Erik,

Hierbij wil ik je, mede namens Willem en de rest van de familie, heel hartelijk danken voor de fantastische begeleiding van de uitvaart van Hetty. Alles heb je tot in de puntjes verzorgd. Je hebt ons veel zorgen uit handen genomen maar ons tegelijkertijd de ruimte gegeven om heel veel zelf te doen.
Dit zal ons zeker helpen bij de verwerking van ons verlies.

Hartelijke groet,

Willem Brusse
Marianne Sanders- Boerkamp

Hallo Erik,

Toen op 10 februari 2008 mijn vrouw en mijn moeder plotseling overleed waren wij ontroostbaar. Ieder besef van de realiteit en datgene wat op je afkomt ontbreekt.
In deze situatie was jij bij de organisatie van de crematie altijd op het juiste momenten aanwezig. We hebben door jouw optimale begeleiding alle ruimte gehad om aan dit definitieve afscheid toch een eigen invulling te geven.
Jouw ervaring en creativiteit hebben aan de crematie een bijzonder karakter gegeven. Dit heeft ons erg goed gedaan en helpt ons heel nadrukkelijk bij de verwerking van dit grote verlies.
Het vertrouwen dat we in je hadden heb je volledig waargemaakt.
Door deze reactie willen we je nogmaals heel erg bedanken voor je tomeloze inzet en wensen je voor de nabije toekomst alle succes toe bij de ontwikkeling van je onderneming.

Met vriendelijke groet,

Jan Maat
Michel Maat en Mareie Venhuizen

Bij deze wens ik je veel succes met je 'nieuwe' onderneming.

Ik hoop dat de jaren van voorbereiding zijn vruchten zullen afwerpen.

Wat ik tot nu toe zie en hoor maakt mij hoopvol gestemd dat er in de toekomst meer persoonlijke aandacht en respect is voor de nabestaanden en overledene.

Onze maatschappij legt helaas veel te veel belang aan economische waarden welke juist bij een uitvaart onderneming uitermate storend kunnen uitwerken.

Laat je niet door deze valkuil uit het veld slaan.

De postbode.

Wij hebben helaas al enkele keren een beroep op Erik moeten doen, hij heeft ons echt geweldig met raad en daad bijgestaan, dat geeft ons tot op de dag van vandaag een goed gevoel.
Erik wij vergeten je echt niet, nogmaals bedankt voor alles.
Wij wensen jou veel succes.

Groetjes Wim en Marion Meuleman

Een hele goede website. Vooral de mogelijkheden en de persoonlijke aandacht is echt van deze tijd. Fantastisch dat er nu aandacht aan wordt besteed. We staan dus helemaal achter je. Heel veel succes met je nieuwe onderneming.

Groet van Frans en Hetty

Enige jaren geleden zijn onze beide ouders overleden. 9 maanden na elkaar, dat was dus best een heftige tijd. Erik heeft ons toen met raad en daad bijgestaan. Wat wij als bijzonder prettig hebben ervaren.

Toen mijn schoonmoeder 2 jaar geleden overleed, twijfelden mijn man en ik dan ook geen moment, wij wilden Erik om ons terzijde te staan. En daar hebben wij geen minuut spijt van gehad. Alles werd naar onze wens geregeld. Geen opdringerig gedoe, maar zonodig aanwezig.

Erik nog bedankt voor alles.
Hopelijk ga je nog vele mensen een goed gevoel bezorgen.

Pagina's