Gervaise Kiphardt
Ik heb het als zeer prettig ervaren dat je elke dag even bij Ingrid (en mij) aan bent gekomen.Lees verder

Neem contact op met Erik Korte Uitvaartverzorging

Als u vragen heeft, uitleg wilt, of om andere redenen contact zoekt met ons, mag u ons altijd bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier

Als u melding wilt maken van een overlijden, vul dan niet dit formulier in. Belt u dan alstublieft direct op telefoonnummer 0546 - 44 32 64. We zijn dag en nacht bereikbaar. 

Bezoek- en postadres

Erik Korte Uitvaartverzorging
Twentelaan 26 (Google Maps)
7609 RE Almelo
Tel: 0546 - 44 32 64
info@erikkorte.nl

Routebeschrijving Uitvaarthuis Twente / Erik Korte Uitvaartverzorging

Komende vanaf de N35 neemt u de afslag 'Almelo Zuid'. Vervolgens gaat u bij het eerste stoplicht links (Broekerheide) en direct daarna, bij autobedrijf Van de Ven, gaat u rechts. Dit is de Twentelaan. Aan het eind van de Twentelaan, aan de linkerkant, vindt u Uitvaarthuis Twente.

Komende vanuit het centrum volgt u de Henriëtte Ronald Holstlaan (richting N35) en gaat u direct voorbij Eshuis Accountants rechtsaf (Broekerheide). Direct daarna, bij autobedrijf Van de Ven, gaat u opnieuw rechtsaf. Dit is de Twentelaan. Aan het eind van de Twentelaan vindt u Uitvaarthuis Twente.

Komende vanuit Bornerbroek steekt u bij de stoplichten de Henriette Roland Holstlaan rechtover. Vervolgens neemt u de eerste straat rechts.

Komt u met openbaar vervoer?

Wanneer u met het openbaar vervoer vanuit Almelo komt, neemt u bij voorkeur de bus richting de Windmolenbroek (lijn 21 of 22) en stapt u uit bij bushalte 'De Taling'. Vandaaruit is het nog een paar minuutjes lopen langs De Taling en De Tuinfluiter richting de Twentelaan.

Komt u vanuit  Bornerbroek? Dan is het handiger dat u in Almelo uitstapt bij Bushalte Twentepoort Oost. Vandaaruit is het nog 5 minuutjes lopen naar de Twentelaan 26.