Gonny en Esther Schoolkate
Lieve Erik het werk is op je lijf geschreven, we hebben veel steun aan je gehad, je bezoekjes en je luisterend oor.Lees verder

Neem contact op met Erik Korte Uitvaartverzorging

Als u vragen heeft, uitleg wilt, of om andere redenen contact zoekt met ons, mag u ons altijd bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier

Als u melding wilt maken van een overlijden, vul dan niet dit formulier in. Belt u dan alstublieft direct op telefoonnummer 0546 - 44 32 64. We zijn dag en nacht bereikbaar. 

Bezoek- en postadres

Erik Korte Uitvaartverzorging
Twentelaan 26 (Google Maps)
7609 RE Almelo
Tel: 0546 - 44 32 64
info@erikkorte.nl

Routebeschrijving Uitvaarthuis Twente / Erik Korte Uitvaartverzorging

Komende vanaf de N35 neemt u de afslag 'Almelo Zuid'. Vervolgens gaat u bij het eerste stoplicht links (Broekerheide) en direct daarna, bij autobedrijf Van de Ven, gaat u rechts. Dit is de Twentelaan. Aan het eind van de Twentelaan, aan de linkerkant, vindt u Uitvaarthuis Twente.

Komende vanuit het centrum volgt u de Henriëtte Ronald Holstlaan (richting N35) en gaat u direct voorbij Eshuis Accountants rechtsaf (Broekerheide). Direct daarna, bij autobedrijf Van de Ven, gaat u opnieuw rechtsaf. Dit is de Twentelaan. Aan het eind van de Twentelaan vindt u Uitvaarthuis Twente.

Komende vanuit Bornerbroek steekt u bij de stoplichten de Henriette Roland Holstlaan rechtover. Vervolgens neemt u de eerste straat rechts.

Komt u met openbaar vervoer?

Wanneer u met het openbaar vervoer vanuit Almelo komt, neemt u bij voorkeur de bus richting de Windmolenbroek (lijn 21 of 22) en stapt u uit bij bushalte 'De Taling'. Vandaaruit is het nog een paar minuutjes lopen langs De Taling en De Tuinfluiter richting de Twentelaan.

Komt u vanuit  Bornerbroek? Dan is het handiger dat u in Almelo uitstapt bij Bushalte Twentepoort Oost. Vandaaruit is het nog 5 minuutjes lopen naar de Twentelaan 26.