Jan en Michel Maat en Mareie Venhuizen
Jouw ervaring en creativiteit hebben aan de crematie een bijzonder karakter gegeven.Lees verder

Uitvaartkisten in alle soorten en maten

Door samenwerking met verschillende leveranciers, is het aanbod van Erik Korte groot. We beperken ons in de slideshow tot een beperkte greep uit de mogelijkheden.

Klassieke kisten

De kisten zoals u ze waarschijnlijk kent of verwacht. Met verschillende soorten deksels: vlak, verhoogd, dubbel verhoogd, kroondeksel en kapkisten. Ook de uitstraling is divers: eiken, beuken, mahonie, noten, berken, etc. Daarnaast is er keuze in fineer of massief.

Designkisten

Voor de mensen die heel persoonlijke idee├źn of wensen hebben, zijn er tegenwoordig ook designkisten. Bijvoorbeeld rechthoekige lakzwarte kisten of kisten van wilgentenen.

Kinderkisten

Het aanbod van kinderkistjes is divers: van klassiek tot zeer modern vormgegeven. Bijvoorbeeld met de hand bekleedde kistjes of rieten mandjes. Wist u overigens dat voor de veel te vroeggeboren baby's ook kinderkleertjes in zeer kleine maatjes te verkrijgen zijn?

Speciale kisten

Het aanbod in speciale, naar wens te maken kisten groeit hard. Zo zijn er kisten met een buitenkant van schoolbordverf, zodat kinderen een krijttekening kunnen achterlaten op de kist van hun dierbare. Ook kunt u de kist van uw keuze in elke mogelijke kleur laten spuiten, of samen met de nabestaanden beschilderen.

Als u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen, u wordt dan gebeld voor een afspraak.