Familie van Marle
Jouw gepaste humor hebben wij als prettig ervaren en zelfs het maken van een stropdasknoop was jou niet te veel.Lees verder

Persoonlijke begeleiding zonder grenzen

Erik Korte Uitvaartverzorging staat voor kwaliteit, aandacht en een tot in de puntjes verzorgde uitvaart. Sinds 2007 is Erik Korte als zelfstandig uitvaartondernemer actief. Na jarenlange ervaring bij een grotere uitvaartonderneming heeft hij deze stap gezet vanuit de overtuiging dat zijn benadering goed aansluit bij de wensen van nabestaanden.

Het doel is om mensen afscheid te laten nemen op hun eigen, persoonlijke manier. Erik Korte ondersteunt, adviseert, draagt ideeën aan en besteedt de uiterste zorg aan de organisatie van elke uitvaart. Met veel persoonlijke aandacht voor de nabestaanden.

Uit ervaring weet Erik Korte dat het van het grootste belang is dat nabestaanden voldoende tijd krijgen om in alle rust na te kunnen denken over de vormgeving van de uitvaart. Erik Korte geeft die tijd, en de bijbehorende ondersteuning, omdat een uitvaartceremonie nu eenmaal niet kan worden overgedaan. Als kleinere uitvaartonderneming kan Erik Korte persoonlijke begeleiding en de volle aandacht garanderen.