Henk Fikkert, kinderen en kleinkinderen
De rust en integriteit van jouw optreden en de ruimte die je mensen gunt zijn hartverwarmend.Lees verder

Erik Korte en zijn medewerkers

Bij Erik Korte Uitvaartverzorging hebben we een aantal gedreven medewerkers, die u graag van dienst  zijn. Mogen we even voorstellen?

U kent Erik vast wel, als u in Almelo woont. Erik werkt al sinds zijn 21ste in de uitvaartverzorging en doet dit werk nog steeds met veel liefde, inzet en passie. Maar wist u ook dat als hij als hij niet werkt af en toe op de tribune van Heracles te vinden is? Of in het water ligt met een duikpak aan? Maar zijn werk gaat hem voor alles. 

Naast Erik hebben we Edith Wanschers. Edith is de partner en de stuwende kracht achter Erik. Zij onderhoudt de contacten met allerlei instanties en bedrijven, verzorgt de PR, onderhoudt de website, geeft adviezen en is altijd op de achtergrond aanwezig. Edith werkt tevens bijna fulltime bij het ROC als beleidsmedewerker. Wanneer Erik niet aan de Twentelaan te vinden is, kan het zijn dat u Edith aan de telefoon krijgt.

Sinds september 2009 maakt Wilma van der Schoor deel uit van het team.  Zij is een volleerd en buitengewoon gewaardeerd uitvaartleidster, met een geheel eigen stijl. Net als Erik heeft ze tot doel om zoveel mogelijk ruimte te creëren voor nabestaanden, mogelijkheden aan te dragen en de nabestaanden te ontzorgen, zodat er een goed verzorgde uitvaart neergezet kan worden. Wilma is tevens werkzaam bij het ZGT. Een zeer gedreven en bevlogen persoonlijkheid.

Luck Fokkema, was adjudant bij het ministerie van defensie en is sinds 2012 werkzaam bij ons. Luck onderhoudt het Uitvaarthuis met alles eromheen en werkt tevens als uitvaartmedewerker. Wanneer u een bezoekje aan Uitvaarthuis Twente brengt, is de kans groot dat u Luck daar tegenkomt. Luck is tevens duikinstructeur en heeft zijn passie voor het duiken overgebracht op Erik. Luck is een man met bijzonder veel kennis en energie.

Harriët Grooters is uitvaartmedewerkster bij Erik Korte. Zij vergezelt en assisteert Erik en Wilma bij het regelen en uitvoeren van uitvaarten en ondersteunt hen in alles. Ze slaagt er in om mensen snel op hun gemak te stellen en probeert daar waar nodig hulp te bieden. Een bijzonder gemotiveerde en onmisbare medewerker

Bianca Belksma is onze nieuwste aanwinst. Zij is sinds augustus 2016 in vaste dienst als uitvaartleidster. Bianca straalt in haar werk een bepaalde rust uit. Ze vindt het heerlijk om het verhaal achter de overledene te leren kennen en op die manier aan elke uitvaart een heel persoonlijke kleur te geven. In haar vrije tijd houdt Bianca van taarten bakken en gedichten schrijven. Een bijzonder fijn mens. 

Het rouwvervoer van Erik en de extra krachten die hij nodig heeft voor vervoer of bij het verzorgen van de overledene wordt doorgaans geregeld door Van Kleef Vervoer. Van Kleef verhuurt rouwwagens en heeft tevens betrouwbare en piëteitsvolle medewerkers in dienst, die Erik helpen met het verzorgen van de overledene. Erik is erg tevreden over deze samenwerking.