Gonny en Esther Schoolkate
Lieve Erik het werk is op je lijf geschreven, we hebben veel steun aan je gehad, je bezoekjes en je luisterend oor.Lees verder

Uitvaart in Almelo

Erik Korte Uitvaartverzorging is sterk lokaal georganiseerd. We werken met medewerkers uit de regio. Mensen die uw taal spreken, die de plaatselijke gewoonten en gebruiken goed kennen. Vanuit deze persoonlijke betrokkenheid kunnen wij u heel gericht adviseren, informeren en helpen de juiste keuzes te maken.

Erik Korte Uitvaartverzorging heeft voor opbaringen en condoleancebezoeken in Almelo de beschikking over een mooie eigen locatie: Uitvaarthuis Twente. Wanneer u de voorkeur geeft aan een opbaring in een andere uitvaartcentrum, in uw eigen kerk of in een gemeenschapshuis in Almelo of omstreken, dan kan dat ook. Ook een opbaring thuis behoort tot de mogelijkheden. We kunnen u adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Erik verzorgt niet alleen uitvaarten in Almelo maar beschouwt ook Borne, Hengelo, Enter, Rijssen, Albergen, Tubbergen, Vasse, Fleringen, Geesteren, Harbrinkhoek, Mariaparochie en Wierden tot zijn werkgebied.

U kunt Uitvaarthuis Twente (aan de Twentelaan 26 te Almelo) zowel met met openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk bereiken.